کد خبر: 4214442
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۸
در گفت‌وگو با ایکنا مطرح شد

وعده صادق موجب بیداری و روشنگری جوانان غربی شد 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه‌های‌ آزاد اسلامی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه عملیات وعده صادق موجب بیداری مردم دنیا و روشنگری جوانان غربی شد، گفت: این بیداری اسلامی و جهانی باعث شد که دانشجویان سراسر دنیا نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی اعتراض خود را اعلام کنند.

حجت‌الاسلام محمد حاجی‌زاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه‌های‌ آزاد اسلامی خراسان‌جنوبیحجت‌الاسلام محمد حاجی‌زاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های‌ آزاد اسلامی خراسان‌جنوبی در گفت‌و‌گو با ایکنا از خراسان‌جنوبی در خصوص علت ایجاد جنبش دانشجویان دانشگاه آمریکا در جهت حمایت از فلسطین گفت: بعد از آن دفاع جانانه‌ای که نیروهای مسلح در کشور ایران به‌ویژه هوا و فضا سپاه پاسداران انجام داد در حقیقت دفاعی بود که در مقابل ده‌ها سال جنایات رژیم صهیونیستی صورت گرفت.

وی با بیان اینکه عملیات وعده صادق موجب بیداری در دنیا و روشنگری جوانان غربی شد، افزود: این بیداری اسلامی و جهانی باعث شد که دانشجویان سراسر دنیا نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی اعتراض خود را اعلام کنند، بنابراین این مسئله زمینه‌ای را ایجاد کرد که دانشجویان به‌عنوان قشر فرهیخته و اساتید دانشگاه که باید در خصوص مسائل آزادانه فکر کنند، به صحنه آمده و اعتراض خود را نسبت به ده‌ها سال جنایت رژیم صهیونیستی اعلام کنند. 

حاجی‌زاده درباره رویکرد دوگانه حقوق بشری آمریکا ادامه داد: آمریکا با بیان و مطرح کردن شعارهای عوام‌فریبانه تحت عنوان حقوق بشر توجه‌ها را از اهداف شومی که در سر داشت منحرف و با کمک‌هایی که به اسرائیل کرد موجب شد از لحاظ اقتصادی و معیشتی مردم فلسطین در شرایطی سخت قرار گیرند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های‌ آزاد اسلامی خراسان‌جنوبی اظهار کرد: دانشجویان آمریکایی اعتراض خود را در کلاس درس و دانشگاه با سر دادن شعارهایی جهت حمایت از فلسطین بیان کردند که نیروهای آمریکایی وارد دانشگاه شده و آن‌ها را دستگیر کردند. 

وی تصریح کرد: دانشجویان باید نسبت به این حوادث درس گرفته و به مقایسه بپردازند که فضای مجازی و غربی‌ها چه کارهایی با دانشجویان و اساتید کردند. باید اساتید دانشگاه به تبیین این مطالب بپردازند تا چهره واقعی غرب و نظام سلطه‌گر آمریکا برای دانشجویان و نسل جوان فریب‌خورده آشکار شود.

انتهای پیام
captcha